Greve Activatieprogramma

SchoenenZaken, Van der Gang Mannenmode en Wen Suits You gingen u voor…

Tegenwoordig worden er steeds meer initiatieven verwacht om de consument aan uw winkel te binden. Om u van dienst te zijn  heeft Greve een gevarieerd activatieprogramma ontwikkelt waar SchoenenZaken uit Groningen, Van der Gang Herenmode uit Dokkum en anderen eerder al succesvol aan hebben deelgenomen. Deze activiaties wil Greve samen met u in gang willen zetten in 2021, om een bijdrage te leveren aan een succesvol verkoopseizoen voor u.

Greve: Meesterschoenmakers sinds 1898

Al meer dan honderd jaar maker van Nederlands meest stijlvolle schoenen. Greve kiest voor de kwaliteit van het traditionele ambacht, in plaats van productie.  Greve kiest voor  het individu, in plaats van de massa. Bij Greve werken mensen met liefde voor hun vak. Zij maken elke schoen met intensief handwerk, zorgen voor ultiem comfort en hebben oog voor detail. Meesterschoenmakers. Zij maken van een schoen een Greve-schoen die staat voor Design, Comfort en Vakmanschap.

Bezoek aan Schoenfabriek H. Greve in Waalwijk. 

Greve organiseert in de schoenfabriek met grote regelmaat relatie-events. Tijdens een middag- of avondevent wordt u ontvangen door Kees van Soest, algemeen directeur Greve. Hij vertelt het familieverhaal van vroeger (1898) tot nu en de toekomst van het merk. Onze schoenmakers vertellen alles over het leer en de verwerking ervan. Plus ze laten live zien hoe schoenen met de hand gemaakt  en ingekleurd worden. Het echte vakmanschap!

Tijdens dit event kunnen uw klanten Greve schoenen kopen uit onze Greve Store of uit ons Greve maatwerkprogramma. En met ons marge-concept houdt u naast een intensief contact met uw relatie er ook omzet aan over. De avond wordt gecombineerd met een diner van 3 gangen. Vers op de dag klaar gemaakt door onze eigen kok. Kosten hiervoor zijn € 30,- per persoon. Ook lunch of borrel moment is mogelijk voor € 20,- per persoon.

De drankjes...fris, bier en heerlijke witte of rode wijn zijn voor onze kosten. 

 • Te boeken op: maandag, woensdag
 • Aantal deelnemers: overdag minimaal 6 personen, ’s avonds minimaal 20 personen
 • Tijden: lunch 12.00-17.00 uur, diner 17.30-21.30 uur

Greve in uw winkel 

Wilt u een event in uw winkel organiseren of bij een lokale netwerkclub voor uw klanten dan kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden; 

 • Kees van Soest, algemeen directeur Greve vertelt de ontstaansgeschiedenis van het familiebedrijf Greve (1898) tot nu. En de toekomstvisie van het merk.  
   
 • Workshop Schoenmaken & Schoenonderhoud
  Meesterschoenmaker Harrie Blom, vertelt alles over leer en de verwerking ervan naar een mooi paar handgemaakte Greve schoenen. En ook het onderhoud. Het echte vakmanschap! Uiteraard neemt hij ook de maatwerkcollectie mee voor een mooie omzet voor u.

 • Workshop Inkleuren & Schoenonderhoud
  Colorartist Twan van Uden laat live zien hoe de schoenen van Greve met de hand paar voor paar worden ingekleurd en onderhouden moeten worden. Het echte vakmanschap! Uiteraard neemt hij ook de maatwerkcollectie mee voor een mooie omzet voor u..

 

 • Te boeken: in overleg

Greve Academy 

Een belangrijke ondersteuning bij de verkoop van Greve schoenen door uw personeel is een goed advies aan uw klanten. Daarom heeft Greve de Academy ontwikkeld. Een presentatie over de historie en toekomst van het merk, leer en maakwijze van schoenen en specifiek uitleg over de ingekochte Greve seizoen collectie. U kunt deze presentatie met uw personeel bezoeken in de Schoenfabriek in Waalwijk. Een leuk maandagochtend uitje. Mocht dit niet lukken dan kunnen wij ook uw winkel bezoeken.

 • Te boeken: in overleg
 • Aantal deelnemers: n.v.t.
 • Tijden: een ontbijt-of lunchsessie

Neem contact met ons op

Voor informatie of boeken van een Greve activatie, kunt u contact opnemen met Kees van Soest. Telefonisch 0416 – 33 28 80 of mail info@greve.eu