Maatwerk

Greve maatwerkschoenen

Greve maatschoenen zijn het hoogst haalbare voor de echte liefhebber van stijlvolle herenschoenen. Alleen wij maken al meer dan honderd jaar maatschoenen op een traditionele Goodyear manier, die zijn oorsprong vindt in 1898. Ervaring in design, het gebruik van de beste materialen en specialistische kennis van de voet komen samen in ons maatwerk.

U heeft een ruime keuze uit diverse Greve modellen, leersoorten, voering, zolen, finish en bewerking tot uw initialen aan toe. Herenschoenen verkrijgbaar van maat 4 t/m 14 en in leestwijdte G (smal) t/m L (zeer breed).

Maak een afspraak

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken met de Greve Meesterschoenmakers in Waalwijk of op locatie? Bel dan 0416 – 332880 of maak gebruik van onderstaande buttons.
Neem contact met ons op   Maak een afspraak

Personaliseer uw schoenen

Vanuit onze Greve maatwerkcollectie in diverse breedtes hebben wij, speciaal voor een geselecteerd aantal winkeliers in Nederland, de Greve Atelier collectie ontwikkeld. Een collectie die volledig vergelijkbaar is met de maatwerkcollectie maar wel toegespitst op een leest, de BaroloPlus in wijdte H (reguliere voet).  In de maten 5 t/m 13.

U kunt zelf een exclusieve schoen samenstellen met de keuze uit een reeks tijdloze modellen, verschillende kleuren, optionele prints en zolen. Allemaal handfinished door onze meester schoenmakers. Schoenmakers met jarenlange kennis van de voet,  de perfecte pasvorm en de beste kwaliteit materialen.

Door deze kennis uit 1898 te combineren met designs uit het heden biedt het Greve Atelier programma een unieke stijlvolle schoen.

U bent van harte welkom bij één van onze verkooppunten
Verkooppunten Greve Atelier

 

Leesten

U heeft een keuze uit de leesten Breda, Tilburg en Waalwijk.
Breedtes van G t/m L (smal tot zeer breed). Maat 4 t/m 14.

 

Modellen

U heeft een ruime keuze uit diverse Greve modellen.

Kleur - Materiaal - Print

U heeft de keuze uit diverse kleuren handfinish in de materialen leer of suède en in combinatie met een print.