Flagship store

Flagship store Waalwijk

Greve is de laatste jaren sterk verjongd. Daarom gingen wij op zoek naar een nieuw vlaggenschip. Een locatie waar wij al onze seizoen collecties, maatwerk collecties en revisie diensten aanbieden. Representatief en op een gemakkelijk bereikbare plek. Dat is de Zanddonkweg 1 geworden. In Waalwijk natuurlijk, het hart van de Nederlandse schoenindustrie.

Onze Flagship store en Atelier zijn weer volledig open!
Mocht u toch een voorkeur hebben voor een persoonlijke afspraak, dan kan dat natuurlijk ook. Dus wilt u graag langskomen voor Greve schoenen op maat, revisie of om onze prachtige nieuwe voorjaarscollectie te bekijken, neem dan contact met ons op: info@greve.eu | +31 (0) 416 - 332880

We zijn dagelijks open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 en op zaterdag van 9.00-12.00 uur.

In verband met maatwerkevents is onze Flagship store gesloten op:

  • Zaterdag 9 oktober

Uitgebreide maatwerk collectie

Uiteraard is de fabriek, het atelier en onze kleurenstudio meeverhuisd. De maatwerk collectie hebben we zelfs volledig vernieuwd en uitgebreid met diverse nieuwe modellen en kleuren. Extra mogelijkheden met bijzondere lizard- en crocoprint uitvoeringen zijn nu ook mogelijk.

Special Paint Projecten

Extra bijzonder zijn onze 'special paint' projecten. Hierbij stelt u met onze kleurenspecialist een unieke kleur samen. Precies zoals u hem wenst op de door u gewenste leest. Hoe mooi is dat? Een topschoen in de kleur van uw favoriete pak, auto, tas of wat u ook maar wilt.

Kom eens een kijkje nemen, u bent van harte welkom.