Waalwijk

Dichter bij onze roots kunnen wij niet komen met deze volledig nieuwe leest. Vandaar de naam Waalwijk. Misschien wel -qua maakwijze- de ultieme slanke Greve veterschoen. Zowel het bovenwerk als de volledig leren zolen zijn paar voor paar met de hand ingekleurd. De allerbeste ledersoorten voor upper en zool. Doorgenaaid op de Goodyear wijze. Een perfecte pasvorm en heerlijk draagcomfort maken deze Greve een echte prachtige modische geklede schoen waar je een levenslang plezier van hebt. En... geschikt voor elke gelegenheid.

De Waalwijk is gevoerd met comfortabel en goed ademend kalfsleder, voor een optimale afvoer van transpiratievocht. Tussen de binnenzool en de loopzool wordt een laag gemalen kurk aangebracht, zodat u als drager van deze Greveschoen als het ware uw eigen voetbed vormt.

De Waalwijk is verkrijgbaar in leestwijdte J (normaal) en L (breed).

Slank en stylisch

Slank en stylisch kenmerkt deze Greve Waalwijk. Uitgevoerd in kalfsleer. Deze schoenen zijn gemaakt volgens de Goodyear Welted wijze. Deze maakwijze staat garant voor uiterste comfortabele en duurzame schoenen. Met deze Waalwijk bent u verzekerd van een uiterst comfortabele en duurzame schoen. Wenst u een ander model, leestwijdte, kleur, een kleinere of grotere maat dan onze standaard maat 6 t/m 12 dan maken wij dit graag voor u in onze Greve Flagship Store in Waalwijk. 

Ontdek de Waalwijk collectie

Greve Veterschoen Waalwijk
Sequoia Atelier leest J

Bekijk ze in de shop

Greve Veterschoen Waalwijk
Sequoia Atelier leest L

Bekijk ze in de shop