Maatwerk

Greve-maatschoenen zijn het hoogst haalbare voor de echte liefhebber van stijlvolle herenschoenen. Alleen wij maken al meer dan honderd jaar maatschoenen op een traditionele manier, die zijn oorsprong vindt in 1898. Ervaring in design, het gebruik van de beste materialen en specialistische kennis van de voet komen samen in
ons maatwerk.

Het vervaardigen van een handgemaakte schoen is een uniek proces, dat we samen met u doorlopen. Dat begint met een bezoek aan ons atelier in Waalwijk. Daar meten we uw voeten nauwkeurig op en maken we een leest, die helemaal is toegesneden op uw voet en persoonlijke voorkeur. U heeft een ruime keuze uit diverse Greve modellen, leersoorten, voering, finnish, bewerking tot uw initialen aan toe. In onze fabriek worden uw schoenen vervolgens volledig met de hand gemaakt. Een aantal weken later zijn uw maatschoenen klaar voor gebruik. Uw eigen leest informatie bewaren we in ons atelier. Klaar om weer te gebruiken voor een volgende bestelling of revisie.

Dankzij het ongeëvenaarde vakmanschap van onze meesterschoenmakers zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Voor meer informatie kunt u ons via onderstaande contactgegevens bereiken.