Flag-ship store

Greve is de laatste jaren sterk verjongd. Daarom gingen wij op zoek naar een vlaggenschip. Een locatie waar wij al ons maatwerk, onze nieuwe collecties en alle overige diensten aanbieden. Representatief en op een gemakkelijk bereikbare plek. Dat is de Zanddonkweg 1 geworden. In Waalwijk natuurlijk.

Uitgebreide Maatwerk Collectie

Uiteraard is de fabriek, de maatwerkafdeling en onze kleurenstudio meeverhuisd. De maatwerk collectie hebben we zelfs volledig vernieuwd en uitgebreid met diverse nieuwe modellen en kleuren. Extra mogelijkheden voor bijzondere lizard-, croco- en kaviarprint uitvoeringen zijn nu ook mogelijk.

 

Special Paint Projecten

Extra bijzonder zijn onze 'special paint' projecten. Hierbij stelt u met onze kleurenspecialist een unieke kleur samen. Precies zoals u hem wenst op de door u gewenste leest. Hoe mooi is dat? Een topschoen in de kleur van uw favoriete pak, auto, tas of wat u ook maar wilt.

 

Volledig nieuwe showroom / fabriekswinkel

Op deze nieuwe locatie beschikken we voortaan over eigen Greve showroom/winkel waar wij de seizoenscollectie schoenen, riemen en tassen presenteren.

We zijn dagelijks open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00. Op zaterdag van 9.00-12.00 uur (op afspraak)

Kom eens een kijkje nemen, u bent van harte welkom.