Notice: Undefined variable: aSite in /chroot/home/grevenl/greve.nl/html/includes/top.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /chroot/home/grevenl/greve.nl/html/includes/top.php:4) in /chroot/home/grevenl/greve.nl/html/includes/top.php on line 4
Nieuws - Greve

Nieuws

Bezoek een Greve kleurevent

Binnenkort zijn onze kleurspecialisten te bewonderen tijdens zogeheten kleur events. Harrie (Blom) en Twan (van Uden) zijn te vinden in achtereenvolgens Exloo (vrijdag 14 april), Hoorn (zaterdag 6 mei) en Huizen (vrijdag 26 mei). Bent u benieuwd hoe de mooie, gevarieerde kleuren van onze Greve schoenen tot stand komen? Bezoek één van bovenstaande evenementen en ervaar het live! Klik hier voor informatie over locaties en tijden. 

 

NIEUW: Personalized Greve schoenen

Sinds kort biedt Greve de mogelijkheid om blanco schoenmodellen naar eigen wens in te laten kleuren. Hiervoor is een breed assortiment van verschillende schoenmodellen en schoenleesten op voorraad beschikbaar. Interesse in een unieke “personalized” schoen? Loop eens bij ons binnen!.

Maatwerkevent voor Rotary Oosterhout 

Dit voorjaar bracht Rotary Oosterhout een bezoek aan onze schoenfabriek. De leden werden persoonlijk ontvangen door Jos Jan Greve die hen vertelde over de historie en de toekomst van het merk. Daarnaast lieten de schoenmakers hen zien hoe de schoenen met de hand gemaakt worden. Van het eerste begin tot het prachtige eindproduct. Onze kok zorgde voor een smaakvolle belevenis om de avond compleet te maken. Het was een succesvol event dat zeker herhaald zal worden.

Eerbetoon aan Anton Geesink

Op 23 oktober is het 50 jaar geleden dat Anton Geesink Olympisch goud won in Japan. Om de judoka te herdenken is het Stadsarchief Utrecht samen met zijn familie bezig om een tentoonstelling te ontwikkelen. Het gerucht ging dat Greve destijds speciaal voor Anton gemaakte leesten in het archief had. Dit is inderdaad waar en Greve stelt deze persoonlijke leesten van Anton Geesink graag ter beschikking als eerbetoon aan een groot sportman.

De maatwerkevents gaan weer van start

Ieder seizoen gaan de schoenmakers van Greve op bezoek bij onze herenmodewinkels en schoenspeciaalzaken in Nederland. Zij laten op locatie live zien hoe de schoenen met de hand gemaakt worden en geven daarbij uitleg over het hele productieproces. Absoluut een bijzondere belevenis. Tijdens de maatwerkevents kunt u onze prachtige Greve Maatwerkcollectie bekijken. Wilt u weten waar onze schoenmakers te zien zijn? Kijk bij Maatwerkevents voor de actuele agenda.

NEC Businessclub op bezoek bij Greve

Hoewel NEC het weekend ervoor degradeerde, kwam er toch een volle NEC touringbus met heren uit de businessclub onze dam oprijden voor een eerder afgesproken bezoek aan de schoenfabriek. En het mag gezegd worden: de Nijmegenaren toonden zich sportieve verliezers die er een gezellige avond van maakten. Misschien voelden ze zich thuis in onze RKC omgeving. Wij zien elkaar zeker weer, al is het alleen al in de Jupiler League.

Greve sponsoring

In samenwerking met Volkswagen en Audi dealer Van Mossel sponsorde Greve het afgelopen jaar twee goede doelen: Emmaus en Kika. Greve levert graag een bijdrage aan deze ‘menselijke’ initiatieven.


Huub, Ruud en Jack staan op Greve

Greve staat van oudsher bekend om kwalitatieve, traditionele herenschoenen. De laatste jaren is de collectie flink uitgebreid en verjongd. Naast klassieke schoenen maken we nu een brede range aan vrijetijdsschoenen, ook voor de jongere doelgroep.

Greve's eerste boegbeeld was acteur Huub Stapel; een sympathieke man met een klassieke uitstraling. De ontwikkeling van de collectie voor een bredere doelgroep vroeg om een nieuw gezicht: Ruud van Nistelrooy. Ruud is twee jaar ons boegbeeld geweest. 

Overigens is ook Jack van Gelder een groot fan van Greve's maatwerk.

Sinds oktober 2015 spelen de Greve schoenen zelf weer een hoofdrol in onze campagnes. Fotografe Marie Cécile Thijs -vooral bekend van haar werk dat in het Rijksmuseum hangt- 'vangt' daarvoor uit iedere collectie één icoon voor haar camera.

Maatwerkevent voor introductie Audi A8

Audi Nederland zocht compacte en kwalitatief hoogwaardige events om de nieuwe Audi A8 te presenteren. Een bezoek aan onze schoenenfabriek in Waalwijk paste zeer goed bij deze wens. Jos Jan Greve ontving op een avond in november dertig klanten. Hij vertelde over de historie en toekomst van het merk Greve, daarnaast lieten schoenmakers zien hoe schoenen met de hand gemaakt worden en zorgde De Lindenhof voor een smaakvolle belevenis. Een succesvolle avond die in 2014 zeker herhaald wordt.

 

Butler Academy op bezoek

Afgelopen maand ontvingen wij een groep internationale en professionele butlers. Doel van dit bezoek was om deze groep kennis bij te brengen over het productieproces en onderhoud van onze Greve-schoenen. De butlers zijn hierdoor in staat om hun ‘Lords’ straks goed te adviseren.

Maatwerkevents gaan weer van start

Ieder seizoen gaan onze Greve-schoenmakers op bezoek bij onze herenmodewinkels en schoenspeciaalzaken in Nederland. Ze maken live, op locatie schoenen met de hand en geven uitleg over het productieproces (tot en met het inkleuren van schoenen). Het is een bijzondere belevenis.

Daarnaast kunt u onze prachtige Greve Maatwerkcollectie bekijken. Wilt u weten waar onze schoenmakers te zien zijn, kijk bij Maatwerkevents voor de actuele agenda.

Jaguar Club op bezoek bij Greve

De mooiste klassieke Jaguars op een zonnige zondag over onze dam in Waalwijk. Een tussenstop bij de schoenenfabriek, uitleg over Greve en een heerlijk verzorgde lunch. Het leverde ons Greve-fans op en onze schoenmakers werden andersom weer fan van Jaguar. Een leuke combinatie.